Goedkope retourvluchten naar Dubai, VAE vanaf Duitsland voor slechts €131!

geplaatst in: Uncategorized | 0

De Duitse boekingsdienst Ltur biedt momenteel een grote kans om VAE te ontdekken en een andere cultuur te ervaren. Voor één reisdatum kunt u momenteel retourvluchten boeken van Duitsland naar Dubai voor slechts €131! Om die lage prijs te krijgen zoekt u s.v.p. naar vluchten vanaf Hannover die vertrekken op 14 maart 2016 en terugkeren vanuit VAE op 21 maart 2016. Ook kunt u een open-jaw-ticket aanschaffen voor een reis van Düsseldorf naar Dubai en terug naar Hannover tegen dezelfde prijs. Grijp deze interessante kans om de megasteden Dubai en Abu Dhabi te bezoeken voor een lage prijs!

De vluchten worden aangeboden door Condor. Daar er slechts een reisdatum beschikbaar is kunt u het beter niet al te lang uitstellen om de reis te boeken mocht u er geïnteresseerd in zijn. Daar er niet langer toeristische visa vereist zijn voor Europese burgers om VAE te bezoeken, is deze aanbieding eveneens voor niet-Duitse Europeanen interessant.

Dubai behoort tot de steden die zich het sterkst ontwikkelen in de wereld. Burj Khalifa, het hoogste gebouw op aarde (830 meter), s’ werelds langste metrosysteem en het Atlantis-aquarium (met meer dan 200.000 vissoorten) zijn niet de enige ongelooflijke attracties in Dubai. Mocht u de reis willen boeken, kijkt u s.v.p. naar boekingsagent Ltur. Een directe link vindt u hier: Germany – Dubai for €131 here.. Mocht u goedkope accommodatiemogelijkheden willen vergelijken kunt u Hotelopia, Hotels.com of Venere benaderen: zij bieden kortingscodes!

Laat een reactie achter