Goedkope vluchten naar Cancun (Caribische zee) vanuit Engeland vanaf €219!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Wie wil dit nu niet? Een trip naar de Caribische zee is de droom van veel vakantiegangers. Helaas is dit niet altijd haalbaar aangezien een ticket veel geld kost. Echter gaat dat nu veranderen! Jij kan je droom vakantie naar de Caribische zee waarmaken. Lekker relaxen op mooie stranden en even nergens aan denken. Je kan nu met Eurowings vanuit Duitsland (Cologne) naar Mexico (Cancun) voor slechts €250! Dit is een retour vlucht inclusief ingecheckte bagage tot 23kg, verder zitten hier alle belastingen en toeslagen bij inbegrepen.

Deze aanbieding is te fantastisch om te laten lopen. Niet alleen voor mensen die in Duitsland wonen maar ook voor reizigers uit Nederland en België is dit een mooie aanbieding. Via Skyscanner kun je kijken naar mogelijkheden om naar Cologne te vliegen vanuit een vliegveld bij jou in de buurt. Op dit moment zijn er weinig vluchten beschikbaar als je wil vertrekken in januari 2017 dus wees er snel bij!

Booking voorbeelden:

Duitsland (Cologne) – Cancun vanaf €250

Duitsland (Cologne) – Cancun vanaf €275

Cancun Mexico is exotische vakantiebestemming met mooie stranden en helder blauw zeewater. Naast de relax mogelijkheden op het strand kun je ook Puerto Morelos bezoeken, een vriendelijk en mooi vissersdorp slechts 35 km vanaf Cancun. Veel mensen hebben er voor gekozen om van deze idyllische bestemming hun thuis te maken. Jij kan dit nu ook ervaren voor een spotprijs. In Centraal Amerika is Booking.com een goede boekingssite voor accommodaties, Hotels.com of Hotelopia zijn ook goede opties.

Zie hieronder een voorbeeld van de goedkope ticket vanaf Cologne Airport in Duitsland naar Cancun op 18 januari 2017. De terugvlucht zal dan op 5 februari 2017 zijn.

goedkope-vluchten-naar-cancun-caribische-zee-vanuit-engeland-vanaf-e219

Laat een reactie achter