Heen en terug naar India vanuit Amsterdam vanaf €369!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Reizigers die op zoek zijn naar goedkope tripjes naar exotische oorden kunnen nu echt spotgoedkoop naar India. Emirates bied deze winter een vlucht van Amsterdam naar Mumbai aan voor een genadeloos lage prijs, slechts €369 euro! Hier zitten alle belastingen en extra bedragen inbegrepen. Ook zit hier 30kg ingecheckte bij inbegrepen.

Deze kortingsactie van Emirates is geldig voor vluchten in de periode december 2016 tot en met juni 2017. Uitgezonderd zijn vluchten gedurende kerstvakantie. Je vindt de goedkoopste vluchten in de periode tussen april en juni. De uiterste datum dat je kan gaan is 21 juni. Je kan maximaal 1 maand verblijven. Hieronder hebben we het boekingsvoorbeeld.

Booking voorbeelden:

Amsterdam – Mumbai €369

India is een zeer goedkope vakantie bestemming vergeleken met Europeese landen. Zo kun je al een taxi van het vliegveld naar de markt in New Delhi nemen voor slecht 300-350 INR wat gelijk staat aan ongeveer 5 euro. Hotels zijn echt goedkoop en er zijn genoeg goede hotels beschikbaar. Mocht je wel van te voren willen boeken dan kun je uiteraard altijd op een site als Booking.com kijken en boeken.

Zie hieronder een voorbeeld van de goedkope ticket vanaf Amsterdam naar Mumbai op 1 mei 2017. De terugvlucht zal dan op 15 mei 2017 zijn.

heen-en-terug-naar-india-vanuit-amsterdam-vanaf-e369

Laat een reactie achter