Hotels met sauna

geplaatst in: Uncategorized | 0

Eerder schreven we al over het vinden van de beste hotelaanbieding. Wil je een stap verder gaan en specifiek hotels vinden die het ultieme comfort bieden? Overweeg dan om enkel naar hotels met sauna te zoeken. Even flink stomen zorgt er gegarandeerd voor dat je helemaal tot rust komt.

Waarom een hotel met sauna?

Aan een sauna zijn vele voordelen verbonden. We hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Koorts en verkoudheid – Een Finse universiteit van Rurku heeft onderzocht dat we de kans op verkoudheid met wel 30% kunnen verminderen als we regelmatig naar de sauna gaan. Ook is de hoge temperatuur goed om virussen in het lichaam te verdrijven. Deze houden namelijk niet van een temperatuur van boven de 37 graden celcius.
  • Stress – Doordat je lichaam haar vochtreserves ververst, weerstand opbouwt en je algehele rust en ontspanning geeft na een bezoek aan de sauna is het een goede methode om stress tegen te gaan.
  • Winter dip – We kennen het allemaal, na de zomer belanden we allemaal in een dipje. Het slechte weer lijkt gelijk te staan met een slecht humeur. Ook hier biedt de sauna een oplossing voor: de aanmaak van endorfine wordt gestimuleerd.  Hierdoor krijg je een algeheel gelukkig gevoel en ontvangt de geest rust.

Genoeg redenen om een van de hotels met sauna te boeken!

Laat een reactie achter