Wat doe ik met mijn auto als ik ga vliegen?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Voordat je op reis gaat zit je met veel zorgen, ja een vliegreis is leuk, maar eenmaal onderweg moet je wel alles geregeld hebben want even terug gaan kan niet meer. Je paspoort in de tas, de deuren goed op slot gedaan en ja mijn zwemkleding zit wel in de tas. Goed voorbereid op reis gaan is niet alleen essentieel voor een leuke vakantie maar is ook goed voor je gemoedstoestand tijdens je reis.

Vliegen

Ga je vliegen dan is het als eerste belangrijk dat je goed weet wanneer je vliegtuig vertrekt en bij welke gate je moet zijn. Op veel vliegvelden zoals die van Schiphol staat dit gelukkig goed aangegeven. Wanneer je bent ingecheckt en je je bagage ziet vertrekken op de transportbanden is het tijd om je te begeven naar de gate. Op Schiphol is het belangrijk dat je op tijd aanwezig bent. Ben je veel te vroeg, geen probleem! Op een luchthaven is vaak veel te doen, van shoppen tot even rustig koffie drinken. Wil je nog even genieten van vertrekkende vliegtuigen dan kun je je ogen uitkijken op het panorama dak.

Hoe ga ik naar het vliegveld

Je kunt natuurlijk met de trein of met een taxi, maar persoonlijk ga ik graag met de auto. De vrijheid en het feit dat ik niet afhankelijk ben van anderen vindt ik heel fijn. Grote luchthavens zijn altijd goed te bereiken. Wat vaak wel even lastig is als je niet bekend bent is parkeren. Want waar laat je je auto? Er zijn rondom Schiphol tal van parkeerplaatsen waar je je auto veilig kan neerzetten. In veel gevallen wordt je ook nog afgezet bij de terminal met een shuttle service. Kijk op www.vliegveldparking.com op welke parkeerplaats nog plek is voor jou auto.

Is reserveren van een parkeerplaats nodig?

Reserveren is in het laagseizoen niet per se nodig maar natuurlijk wel handig! Wij raden je aan ten alle tijden een parkeerplaats te reserveren. Zo heb je geen gedoe en stress als je op het vliegveld aan komt. Vergelijk hier parkeerplaatsen rondom Schiphol , via deze site kun je een parking uitzoeken die voldoet aan al jou eisen!

Laat een reactie achter