Rechtstreekse vluchten van Frankfurt naar de exotische Malediven voor €300! (last minute deal)

geplaatst in: Uncategorized | 0

Mocht u flexibel genoeg zijn, dan heeft u nu een mooie mogelijkheid om rechtstreekse vluchten te boeken van Frankfurt naar de exotische Malediven vanaf slechts €300! Als u het niet erg vindt om het koude Europa te verwisselen voor de prachtige stranden van deze tropische archipel, kunt u deze aanbieding van Lufthansa in overweging nemen. De prijs is voor een retourvlucht inclusief alle belastingen en tarieven. Ingecheckte bagage van maximaal 23 kilogram zit ook bij de prijs inbegrepen.

Mocht u deze promotie-aanbieding van Lufthansa overwegen, dan heeft u momenteel één oplossing: vertrek van Frankfurt naar de Malediven op 20 februari 2016 en terugkeren vanuit dit exotische paradijs op 28 februari 2016. Hieronder kunt u de boekingsmogelijkheid bekijken.

Boekingsmogelijkheid

Frankfurt – Maldives from €300

Als u goedkope hotelkamers zoekt in de Malediven kunt u aanbiedingen bekijken via hotelboekingsagenten zoals Hotelopia en Hotels.com. Zij bieden momenteel 6% promotiekorting op hotelkamers. More details to be found here

Een boekingsmogelijkheid van goedkope rechtstreekse vluchten, aangeboden door Lufthansa, van Frankfurt naar de exotische Malediven voor €300! Zoals gezegd, is er slechts één last minute reisdatum beschikbaar. U zou vertrekken vanuit Frankfurt naar de Malediven op 20 februari 2016. Uw retourvlucht vanuit de Malediven terug naar Duitsland zou dan plaatsvinden op 28 februari 2016.

Laat een reactie achter